Powered by Van Dijk Groep

De truckmobility denktank

FLIQX is de leverancier van (financiële) diensten, data, informatie en vakmanschap, waarmee transporteurs en vervoerders in staat zijn hun wagenpark en chauffeurs optimaal te laten presteren. Het doel? Het verhogen van jouw profit of ownership.

Onze expertise

90 jaar ervaring

We hebben alle kennis in huis om jou te voorzien van het juiste advies.

Data

Van data overzicht naar inzicht. Door ons grote, vaste klantenbestand hebben we de afgelopen jaren veel bruikbare data verzameld. 

De oplossing

Door het ruime aanbod van diensten van de Van Dijk Groep, blijft het vaak niet bij advies; we zorgen juist voor concrete oplossingen. 

Custom software

FLIQX heeft eigen software ontwikkeld om jouw processen optimaal te ondersteunen.

Beheer

Financiering

Verzekering

Beheer

Financiering

Verzekering

Reparatie + onderhoud

Brandstof

Reparatie + onderhoud

Brandstof

Beheer

Het beheer is de fundering waar de dienstverlening van FLIQX op gebouwd is, speciaal afgestemd op jouw wensen. Wij kunnen van een klein stukje dienstverlening tot aan het hele pakket verzorgen. Zaken als motorrijtuigenbelasting, eurovignetten en bijvoorbeeld bekeuringen kunnen via onze basismodule binnenkomen. FLIQX stelt indien gewenst een onderhoudsplanning en vervangingsplanning op. FLIQX zorgt er kortom voor dat je altijd en overal toegang hebt tot inzichten over jouw wagenpark. FLIQX voorziet jou van alle mogelijke overzichten en je ontvangt gevraagd en ongevraagd advies waarmee je jouw profit of ownership kunt verhogen.

Daarmee verzekeren wij jou van onze toegevoegde waarde.

Financiering

Meestal is het aanbod van werk een kwestie van pieken en dalen. Toegesneden op de specifieke situatie en korte en langetermijndoelstellingen van de transporteur of vervoerder adviseren wij over de financiering van het wagenpark. Onze ervaring is dat de optimale financiering van een wagenpark overeen komt met de stromen in het werkaanbod. Daarom bieden we naast lease ook kortetermijnfinanciering en verhuur van trucks aan. FLIQX is onafhankelijk en heeft contacten met de meeste banken en merk gebonden leasemaatschappijen en kan samen met jou de juiste vorm en aanbieder selecteren.

Verzekering

Op basis van jouw wagenpark, risicoprofiel, schadeverloop, jouw wensen en wettelijke kaders helpen wij jou bij de zoektocht naar de beste aanbiedingen in de markt. En eenmaal op weg verzorgen wij schade-afhandeling en schadeherstel. In combinatie met chauffeurstraining stellen wij maatregelen voor om het schadeverloop te beperken.

Reparatie + onderhoud

Het soort voertuigen, de gebruiksomstandigheden en vestigingslocatie(s) zijn voor iedere ondernemer anders. FLIQX doorloopt graag samen met jou de te beantwoorden vragen, zoals:

Z

Wel of geen onderhoudscontract?

Z

Op welke locaties vindt service plaats?

Z

Hoe om te gaan met bandenonderhoud?

Z

Hoe passen we uw eigen werkplaats aan als dat wenselijk is?

Z

Op welke momenten plannen we onderhoud?

De antwoorden op deze vragen bepalen ons advies.

Brandstof

Brandstofverbruik is de uitkomst van een groot aantal variabelen. Samen managen wij in FLIQX de belangrijkste veroorzakers. Uiteraard doen wij dit in combinatie met chauffeurstrainingen, waarbij we streven naar zo laag mogelijke kosten.

Passende methodes zorgen voor inzicht

Rijgedrag

Het (rij)gedrag van een chauffeur heeft veel invloed op de prestaties van de truck. Van Dijk Groep maakt het mogelijk om chauffeurs op afgesloten terreinen te laten ervaren wat de invloed van hun rijgedrag is en waar de voordelen te behalen zijn.

Onderhoudsplanning

Met behulp van uitgekiende planningsprogramma’s zorgen wij voor een onderhoudsplanning op maat.

Chauffers-opleiding

De chauffeur is een cruciale factor in efficiënt transport. FLIQX zorgt ervoor dat de chauffeur beschikt over de meest actuele kennis en stelt hem of haar in staat om deze toe te passen, zodat hij of zij het maximale resultaat uit zijn truck kan halen.

Communicatie

Vooruitstrevend transport kan niet meer zonder telematica. FLIQX kent de systemen en verwerkt de beschikbare data tot bruikbare informatie.

Succesverhaal

“Dankzij FLIQX halen we nu veel meer rendement uit ons wagenpark. Dat is toch geweldig!”

 

 

Powered by Van Dijk Groep

Van data overzicht naar inzicht

FLIQX is de leverancier van (financiële) diensten, data, informatie en vakmanschap, waarmee transporteurs en vervoerders in staat zijn hun wagenpark en chauffeurs optimaal te laten presteren. Het doel? Het verhogen van jouw profit of ownership.

Van Dijk Groep

Ontdek ook onze aanvullende bedrijven

Van Dijk Groep

Van Dijk Groep vormt een verzameling van mobiliteitsbedrijven en is al sinds 1929 een warm familiebedrijf

TSV

Universele werkplaats voor trailers en trucks in Geldermalsen en Veenendaal 

Transportonderhoud Nieuwgein

Universeel garagebedrijf voor voertuigen boven de 3.500kg

Van Dijk Energy

Partner en adviesorganisatie rondom de energietransitie en duurzaam rijden

Spuiterij Van Dijk Trucks

Spuit- en herstelwerkzaamheden aan trucks en industriële voertuigen

Van Dijk Mobility

Universele  leverancier van personenauto’s enbedrijfswagens

Green & Clean

Car cleaning en poetswerkzaamheden voor zowel trucks als (bedrijfs)auto’s

The Jagtype

Verkoop, onderhoud en detailingwerkzaamheden aan Jaguars en Daimlers

Direct contact

Keuze gemaakt?
Of nog een paar vragen?

Neem direct contact op met één van
onze verkoopadviseurs!

Marco van Bochove

FLIQX